wij zijn Lenzer

3D-visualisatie

Lenzer, da’s outstanding fotografie, catchy motion en piekfijne 3D-beelden. Vakmanschap waar creativiteit centraal staat, wij zijn jouw partner in beeld. Lenzer maakt vlijmscherpe, creatieve beelden om te inspireren en animeren. We bedienen we forward-thinking klanten, groot en klein.

Ons creatieve team vindt u terug in onze studio te Roeselare, West-Vlaanderen. Zowel in onze studio als op locatie verwennen wij onze klanten met piekfijn beeldmateriaal. You name it, we shoot it.

Van productvisualisaties tot flitsende animaties: ontdek hoe onze 3D-artiesten jouw horizon verbreden.

Onze 3D-visualisaties

Dankzij 3D-visualisatie weten we de werkelijkheid te overklassen. Met de combinatie van fotografie en 3D maken we beelden, video’s en campagnes die jouw volledig verhaal vertellen. 3D-visualisaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bevorderen ook het inlevingsvermogen van klanten en de wendbaarheid van jouw project.

Benieuwd hoe we jouw onderneming of merk in de schijnwerpers zetten? Van productvisualisaties tot flitsende animaties: ontdek hoe we jouw horizon kunnen verbreden.

Onze 3D-creatie, jouw product!

Productshot, interieur, exterieur of een campagnebeeld. U noemt het, wij creëren het. Welke stijl u ook wenst, onze 3D-artiesten gaan niets uit de weg. Ons team van experten zet jouw visie om in verbluffende 3D-beelden. 

realiteit // verbeelding

Door het teamwork tussen onze fotografen en 3D-artiesten valt het verschil nauwelijks nog te onderscheiden. 3D-renders zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bevorderen ook het inlevingsvermogen van klanten en de wendbaarheid van jouw project.

Liever wat meer in het oog springen? In onze studio smelten realiteit en verbeelding samen tot buitengewone creaties. Lenzer staat aan je zij om net dat stapje verder te gaan!