laatste nieuws

Blog

Wil je jou eens écht verdiepen in fotografie, motion en 3D design? Nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Op onze blog zit je zeker goed. 

Renson - Amani

Met Amani brengt Renson buitenleven naar een hoger niveau. Vertaald in puur comfort, architectonisch ontwerp en innovatieve techniek: Amani is ontworpen vanuit het hart en met de durf anders te denken. En laat dit nu ook ons motto zijn bij Lenzer! Onze creatief team sloeg de handen in elkaar om Renson te voorzien van heel wat verbluffende 3D-visualisaties. 

Onze 3D-creatie, jouw product!

In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van 3D. Productshot, interieur, exterieur of een campagnebeeld. U noemt het, wij creëren het. Welke stijl u ook wenst, onze 3D-artiesten gaan niets uit de weg. Ons team van experten zet jouw visie om in verbluffende 3D-beelden. 

Foto's in beweging

In de wereld van visuele content zijn stilstaande beelden altijd al een krachtig medium geweest om verhalen te vertellen en emoties over te brengen. Maar wist je dat je nog meer kunt doen met stilstaande beelden dan ze alleen maar statisch te tonen? Maak van jou stilstaande beelden GIF's en spring in het oog.

Jouw decor in 3D

Met behulp van 3D-visualisatie wordt het bouwen van decors een eenvoudige taak met tal van voordelen. Dit revolutionaire proces biedt niet alleen meer flexibiliteit en creatieve vrijheid, maar bespaart ook de tijd die voorheen gepaard ging met het bouwen van fysieke decors. Met 3D creëert Lenzer adembenemende virtuele omgevingen die de grenzen van de werkelijkheid overstijgen.

Spiegels in de Schijnwerpers

Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen, de spiegels van Deknudt mirrors bieden een unieke manier om stijl en schoonheid aan elke ruimte toe te voegen.
Of het nu gaat om het vastleggen van hun verfijnde details in het frame, het tonen van de reflecterende eigenschappen of het overbrengen van de esthetiek van de spiegel, Lenzer staat hen bij met kwaliteitsvolle productfotografie die het succesvol presenteren van hun producten versterkt.

Het betoverende licht van 3D visualisaties

Licht is een krachtig element dat de sfeer en emotie van een omgeving kan transformeren. In de wereld van 3D-visualisatie is het creëren van de juiste lichtsfeer essentieel om een realistische en meeslepende ervaring te bereiken. In dit blogbericht verkennen we de oneindige mogelijkheden van licht in een 3D-visualisatie en ontdekken we hoe een lichtsituatie kan bijdragen aan het versterken van de sfeer.

Van clay tot realistische weergave

Het proces van het maken van een realistische 3D-weergave omvat verschillende stappen, van het creëren van een ruwe basis tot het toevoegen van details en textuur. In dit blogbericht nemen we jullie mee achter de schermen van onze 3D artiesten. Neem een kijkje in het proces, van clayrender tot de uiteindelijke realistische weergave.