laatste nieuws

Blog

Wil je jou eens écht verdiepen in fotografie, motion,
3D design en storytelling: op onze blog zit je zeker goed. 

Van clay tot realistische weergave

Het proces van het maken van een realistische 3D-weergave omvat verschillende stappen, van het creëren van een ruwe basis tot het toevoegen van details en textuur. In dit blogbericht nemen we jullie mee achter de schermen van onze 3D artiesten. Neem een kijkje in het proces, van clayrender tot de uiteindelijke realistische weergave.

Spiegels in de Schijnwerpers

Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen, de spiegels van Deknudt mirrors bieden een unieke manier om stijl en schoonheid aan elke ruimte toe te voegen.
Of het nu gaat om het vastleggen van hun verfijnde details in het frame, het tonen van de reflecterende eigenschappen of het overbrengen van de esthetiek van de spiegel, Lenzer staat hen bij met kwaliteitsvolle productfotografie die het succesvol presenteren van hun producten versterkt.

Het betoverende licht van 3D visualisaties

Licht is een krachtig element dat de sfeer en emotie van een omgeving kan transformeren. In de wereld van 3D-visualisatie is het creëren van de juiste lichtsfeer essentieel om een realistische en meeslepende ervaring te bereiken. In dit blogbericht verkennen we de oneindige mogelijkheden van licht in een 3D-visualisatie en ontdekken we hoe een lichtsituatie kan bijdragen aan het versterken van de sfeer.

Foto's in beweging

In de wereld van visuele content zijn stilstaande beelden altijd al een krachtig medium geweest om verhalen te vertellen en emoties over te brengen. Maar wist je dat je nog meer kunt doen met stilstaande beelden dan ze alleen maar statisch te tonen? Maak van jou stilstaande beelden GIF's en spring in het oog.