Klant in de kijker

Spiegels in de Schijnwerpers

Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen, de spiegels van Deknudt mirrors bieden een unieke manier om stijl en schoonheid aan elke ruimte toe te voegen.
Of het nu gaat om het vastleggen van hun verfijnde details in het frame, het tonen van de reflecterende eigenschappen of het overbrengen van de esthetiek van de spiegel, Lenzer staat hen bij met kwaliteitsvolle productfotografie die het succesvol presenteren van hun producten versterkt.

Professionele productfotografie

Professionele productfotografie is van onschatbare waarde als het gaat om het presenteren van je product. Het stelt potentiële kopers in staat om een realistisch beeld te krijgen van het product, de details te waarderen en de juiste sfeer en stijl over te brengen. Je product presenteren in een stijlvol interieur of de essentie naar voor brengen in enkele productshots. Bij Lenzer ben je aan het juiste adres. Productfotografie gaat bij ons verder dan het vastleggen van het product zelf. Het gebruik van passende achtergronden, accessoires en verlichting kan de esthetiek en het karakter van de spiegels versterken.

Reflecties vastleggen

Een van de meest intrigerende aspecten van spiegels is de mogelijkheid om reflecties weer te geven. Door de juiste hoeken, belichting en compositie te kiezen, creëerde Lenzer in een korte video de veelzijdigheid van hun spiegels in beeld.