wat we doen in

onze studio

 

Lenzer, da’s outstanding fotografie, catchy motion en piekfijne 3D-beelden. Vakmanschap waar creativiteit centraal staat, wij zijn jouw partner in beeld.
You name it, we shoot it.

Met sprekende beelden en krachtige motions visualiseren we het verhaal van je merk. Aan de hand van een uitgewerkt concept leggen we de sfeer van uw product vast. Van preproductie tot postproductie, we bestrijken het volledige spectrum van visuele storytelling. Laat je merk, activiteit of bedrijf stijlvol in het oog springen.

Diensten

Fotografie

Ons stokpaardje, onze eerste liefde… Enfin, waar het 30 jaar geleden allemaal begon. We dragen vakmanschap hoog in het vaandel en werken dan ook met het beste materiaal.

Van packshots tot campagnebeelden, van bedrijfsreportages tot modefotografie. Onze fotografen zijn de talenten achter onze kunstwerken. Na het uitdenken van een doordacht concept gaan we aan de slag voor de perfecte beelden.

Onze fotografie projecten

3D-visualisatie

Dankzij 3D-visualisatie weten we de werkelijkheid te overklassen. Met de combinatie van fotografie en 3D maken we beelden, video’s en campagnes die jouw volledig verhaal vertellen. 3D-visualisaties zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bevorderen ook het inlevingsvermogen van klanten en de wendbaarheid van jouw project.

Benieuwd hoe we jouw onderneming of merk in de schijnwerpers zetten? Van productvisualisaties tot flitsende animaties: ontdek hoe we jouw horizon kunnen verbreden.

Onze 3D-visualisaties

Motion

Een stilstaand beeld te saai? Wat als je niet meer opvalt in de zee van visuele? Met motion design verhoog je jouw kansen om uit de massa te springen. Onze pro's voelen zich als een vis in het water tussen de bewegende plaatjes. We want to move you and your visuals!

Onze motion graphics

Let’s make great visuals.

 We werken graag met je samen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Team

De krachtige motor van ons bedrijf is de werking tussen ons toegewijd team aan experten. Bij Lenzer hebben we een passie voor beeld, verhalen en mensen. Zin in een samenwerking met onze talenten? Laten we elkaar inspireren!

Peter

Fotograaf & zaakvoerder

Qoya

HR & administratief

Tine

Fotograaf & creatieve projectmanager

Sylvie

Postproductie

Guillaume

3D artiest

Matthias

3D artiest & motion

Ben jij er binnenkort ook bij?

Vacature: Creatieve Content Creator & Coördinator (Foto & Video)

Verhuur

  Op zoek naar een studio voor een fotoshoot, videoproductie of creatieve vergadering?

  Wij bieden jou een 500 vierkante meter open ruimte en heldere witte muren. Onze studio is voorzien van een afgesloten make-up ruimte en een keuken. De studio is gemakkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.

  studio huren?

  Voor boekingen of vragen over het huren van de studio, aarzel niet om contact op te nemen.

  Klanten

  Wij creëren beelden, over merken.
  Een inspirerend verhaal roept pas emoties op dankzij een krachtige, visuele creatie. Klaar om jouw verhaal naar beeld te vertalen? Deze partners gingen je voor.


   Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/lenzerbe2803/www/site/assets/cache/FileCompiler/site/templates/studio.php on line 193

   Benieuwd hoe we het beeld bij het woord voegen?

   Snuister tussen enkele recente cases of vraag een vrijblijvend prijsvoorstel op.