3D visualisatie

Onze 3D-creatie, jouw product!

In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van 3D. Productshot, interieur, exterieur of een campagnebeeld. U noemt het, wij creëren het. Welke stijl u ook wenst, onze 3D-artiesten gaan niets uit de weg. Ons team van experten zet jouw visie om in verbluffende 3D-beelden. 

Fotorealistische weergave.

Fotografie of 3D-visualisatie? Door het teamwork tussen onze fotografen en 3D-artiesten valt het verschil nauwelijks nog te onderscheiden. 3D-renders zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bevorderen ook het inlevingsvermogen van klanten en de wendbaarheid van jouw project. 

Vol verbeelding.

In onze studio smelten realiteit en verbeelding samen tot buitengewone creaties. Mag het eens wat meer zijn, eens de fantasie de vrije loop laten? Lenzer staat aan je zij om net dat stapje verder te gaan! Onze 3D-artiesten zijn niet alleen sterk in het maken van fotorealistische renders. Ze weten de werkelijkheid ook te overklassen. 

Met onze 3D-visualisaties geen beperkingen. Jij noemt het, wij creëren het!

Een stilstaand beeld te saai?

Wat als je niet meer opvalt in de zee van het visuele? Met ons 3D-motion design verhoog je jouw kansen om uit de massa te springen. Onze pro's voelen zich als een vis in het water tussen de bewegende plaatjes. 

We want to move you and your visuals!

Het Lenzer team staat zijn klanten bij van begin tot eind. 

Het creëren van een realistische 3D-weergave is een proces dat veel verschillende stappen omvat. Van ruwe basis tot het toevoegen van details, textuur en licht. Lees er meer over in ons blogbericht 'Van clay tot realistische weergave'.