3D visualisatie

Renson - Amani

Met Amani brengt Renson buitenleven naar een hoger niveau. Vertaald in puur comfort, architectonisch ontwerp en innovatieve techniek: Amani is ontworpen vanuit het hart en met de durf anders te denken. En laat dit nu ook ons motto zijn bij Lenzer! Onze creatief team sloeg de handen in elkaar om Renson te voorzien van heel wat verbluffende 3D-visualisaties. 

10 unieke scènes.

Lenzer creëerde maar liefst 40 renders voor dit buitengewone project. 10 unieke scènes met verschillende standpunten.

Deze werkmethodiek biedt Renson een overvloed aan veelzijdig beeldmateriaal.

Van pré- tot post-productie.

Van moodboard tot clay, van modelontwerp tot verbluffend eindresultaat.  Elke stap was een gepassioneerde ontdekking, waardoor de ziel van de Amani collectie werd vastgelegd. Dit resulteert in buitengewone renders.

En of dit een boeiende reis was! De intensieve samenwerking met Renson zorgde voor unieke perspectieven in elke fase van het project.

Wereldwijde Toepassingen.

Het Lenzer team heeft niet alleen rekening gehouden met de verschillende seizoenen, met dag & nacht maar ook met de internationale diversiteit.
 

De 3D-renders zijn aangepast voor verschillende landen, waardoor de Amani collectie zich naadloos integreert in diverse architectonische stijlen en omgevingen over de hele wereld.

Ontdek de beleving!

Krijg je maar geen genoeg van dit nieuw beeldmateriaal? Ontdek nog veel meer 3D-visualisaties en laat je inspireren. Je eigen product in de kijker plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Met onze 3D-visualisaties geen beperkingen. Jij noemt het, wij creëren het!